Selamat Datang ke Laman Rasmi Gabungan Mahasiswa UiTM SeMalaysia atau lebih dikenali sebagai GAMUS.
Penubuhan blog ini adalah untuk menyebarkan idealisme mahasiswa-mahasiswa UiTM dari seluruh pelusuk kampus di serata Malaysia, dari Kampus Perlis hingga ke Kampus Tawau, Sabah.

Sesiapa sahaja yang mempunyai pemikiran yang kritis dalam menghasilkan artikel mengenai mahasiswa, universiti dan hal2 akademik hantarkan artikel anda kepada kami melalui emel: gamusofficial@gmail.com

Segala artikel di dalam blog ini adalah hak milik setiap individu dan kami tidak akan bertanggungjawab terhadap apa-apa pandangan yang diutarakan.

Facebook GAMUS | Twitter GAMUS
MASUK

Saturday, 3 March 2012

E-Book Tentang AukuPenulis adalah Zharif Badrul, mahasiswa Bachelor of Legal Studies, UiTM Shah Alam, blog beliau boleh diakses di http://pre-lawrian.blogspot.com

1 comment:

 1. salam

  terima kasih kerana menyiarkan entri berkenaan buku ini. Harap buku ini dapat memberi manfaat dan idea baru untuk mahasiswa terutama mahasiswa UiTM.

  Semoga isu yang pernah hangat di negara ini dapat disampaikan kepada generasi akan datang kerana itulah tujuan utama buku ini ditulis dan diterbitkan secara 'percuma' via online =)

  salam takzim,
  zharif

  ReplyDelete